Antena Căutare

evoMAG începe a doua rundă de Black Friday. Numărul comenzilor de pe mobil a crescut cu 50%

Retailerul evoMAG a anunţat, vineri, că demarează runda a doua de reduceri de Black Friday, cu discount-uri de până la 86%, şi adaugă în portofoliu noi produse la preţuri reduse, din categorii precum telefoane mobile, portabile, sport & fitness şi electrocasnice.

”Interesul crescut pentru cumpărături online, în general, şi pentru Black Friday, în special, împreună cu creşterea gradului de utilizare a smartphone-urilor, au făcut ca numărul comenzilor finalizate de pe telefoane mobile să crească cu 50% în 2019”, se arată în comunicat.

Totodată, de la 1 noiembrie, de când evoMAG a început campania de Black Friday, peste 60% din traficul înregistrat pe site a fost generat de dispozitivele mobile.

”De la începutul campaniei de Black Friday 2019, cele mai vândute produse au fost laptopurile, telefoanele mobile, televizoarele şi electrocasnicele. Clienţii evoMAG au arătat un interes aparte pentru televizoare anul acesta, optând pentru modele cu diagonale mai mari, în medie de 55 – 58 de inci, cu rezoluţie UHD şi care să permită conectarea la internet, eventual wireless”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

La nivelul companiilor, de Black Friday, interesul este concentrat pe produsele pentru dotarea birourilor. Astfel, în mod special, de la începutul lunii noiembrie, companiile au comandat cu precădere laptopuri şi imprimante.

”În ceea ce priveşte comportamentul de consum pentru segmentul de business, anul acesta a crescut plata cu cardul, 35% dintre comenzile corporate fiind plătite cu cardul de firmă”, se arată în comunicat.

În perioada 8 – 14 noiembrie, evoMAG organizează a doua rundă de reduceri de Black Friday 2019, adăugând noi produse la promoţie, printre care telefon Mobil Samsung Galaxy S8 Plus la 2.199 de lei şi trotinetă electrică pliabilă Xiaomi, la preţul de 2.199 de lei, mai mic cu 45%.

Sursa : news.ro

Indicele ROBOR la 6 luni a scăzut la 3,05%, cel mai mic nivel din iunie 2018... BNR a scăzut la 3,8% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an. Isărescu: Nu suntem nici în prăpastie, nici pe marg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x