Antena Căutare

Exemplu DE URMAT pentru tineri. Au ajuns afaceriste, la doar 18 ani!

Două eleve din Cluj şi-au făcut un plan de afaceri detaliat şi pregătesc deja dosarul ca să acceseze fondurile europene cu care să pornească totul

Două eleve din Cluj şi-au făcut un plan de afaceri detaliat şi pregătesc deja dosarul ca să acceseze fondurile europene cu care să pornească totul.

"Să fiu eu şef, şi să nu mă comande nimeni. E un vis realizabil, dar greu de atins". Un vis la care Valerica a început să lucreze, deşi abia a împlinit vârsta majoratului. În pământurile din Turda, viitorul ei va prinde rădăcini în această toamnă. Odată cu primii butaşi de coacăz.

"PH-ul solului este potrivit şi este un sol argilos. Perfect şi potrivit pentru cultura din coacăză. Am vrut să pornesc eu însămi o afacere, bineînţeles mi-am căutat şi un partener". Nu a căutat prea departe. Stătea în aceeaşi bancă cu ea. "Din ele o să facem fructe uscate, o să mai facem sirop, dulceaţă, şi frunzele o să încercăm să le recoltăm şi se folosesc în medicină", a mai explicata aceasta.

Detalii, pe observator.tv!

Industria din România în care nu există şomeri...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x