Antena Căutare

Exemplu DE URMAT pentru tineri. Au ajuns afaceriste, la doar 18 ani!

Două eleve din Cluj şi-au făcut un plan de afaceri detaliat şi pregătesc deja dosarul ca să acceseze fondurile europene cu care să pornească totul

Două eleve din Cluj şi-au făcut un plan de afaceri detaliat şi pregătesc deja dosarul ca să acceseze fondurile europene cu care să pornească totul.

"Să fiu eu şef, şi să nu mă comande nimeni. E un vis realizabil, dar greu de atins". Un vis la care Valerica a început să lucreze, deşi abia a împlinit vârsta majoratului. În pământurile din Turda, viitorul ei va prinde rădăcini în această toamnă. Odată cu primii butaşi de coacăz.

"PH-ul solului este potrivit şi este un sol argilos. Perfect şi potrivit pentru cultura din coacăză. Am vrut să pornesc eu însămi o afacere, bineînţeles mi-am căutat şi un partener". Nu a căutat prea departe. Stătea în aceeaşi bancă cu ea. "Din ele o să facem fructe uscate, o să mai facem sirop, dulceaţă, şi frunzele o să încercăm să le recoltăm şi se folosesc în medicină", a mai explicata aceasta.

Detalii, pe observator.tv!

Industria din România în care nu există şomeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x