Antena Căutare

Exista si bugetari de lux in Romania. Vezi cine sunt si ce averi au!

Conduc cele mai importante institutii publice, se plimba cu masini de lux, iar locuintele lor sunt adevarate oaze de relaxare. Desigur, au cele mai mari salarii din sistem, dar - pana la urma - sunt tot bugetari.

Deschidem topul bugetarilor de lux cu Presedintele Curtii Constitutionale. Augustin Zegrean. Acesta are patru terenuri si doua apartamente, in Bistrita-Nasaud si Cluj, o casa la Colibita si o parte dintr-o cladire de birouri, tot in Bistrita. La capitolul masini, detine un Renault si o Dacia Sandero. In total, o avere evaluata la aproape 700.000 de euro.

Traian Basescu are, in Bucuresti, doua terenuri, un apartament si un garaj si recent si-a completat declaratia de avere cu un apartament in Constanta, mostenit de la mama sa. Seful statului mai detine bijuterii, tablouri si o Dacia Duster. Averea ajunge astfel, la 800.000 de euro.

Primarul Capitalei detine 25% dintr-o companie de produse medicale, un teren si o casa la Ciolpani, un teren in Predeal si un apartament in Bucuresti. Cat despre masini, Sorin Oprescu opteaza pentru BMW. Averea, putin peste 800.000 de euro.

Ceva mai bogat e seful ANAF. Sorin Blejnar are un teren si o casa in buricul capitalei si un apartament in Arad. Nu-i lipsesc nici conturile in banci. Averea lui ar insuma aproape 900.000 de euro.

Cel mai bogat bugetar este Mugur Isarescu, guvernatorul BNR. Impreuna cu sotia, are un teren de peste 14.000 de metri patrati si o casa in Silistea Snagovului, judetul Ilfov si inca una in Dragasani, judetul Valcea. Lui Mugur Isarescu ii plac motoarele puternice. Are un Eagle, un BMW si o barca cu motor. Guvernatorul mai are bijuterii, obiecte de arta si tablouri, dar si conturi si depozite in banci. Una peste alta, averea primului bancher al tarii depaseste un milion de euro.

Surse: FMI mentine prognoza de crestere economica la 1,5% pentru acest an... FOTO! Vezi harta autostrazilor Romaniei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x