Antena Căutare

Facebook, Amazon.com şi Google vor fi audiate în Congres pentru modul în care afectează mediul concurenţial pentru companiile mici

Facebook, Amazon.com şi Google vor fi audiate în Congres pentru modul în care afectează mediul concurenţial pentru companiile mici, potrivit unui articol Bloomberg, citat de Reuters.

Facebook, Amazon.com şi Google vor fi audiate în Congres pentru modul în care afectează mediul concurenţial pentru companiile mici, potrivit unui articol Bloomberg, citat de Reuters.

Preşedinta Comisiei pentru companii mici din Camera Reprezentanţilor, Nydia Velazquez, intenţionează să invite reprezentanţi ai Facebook, Amazon.com şi Google pentru răspunde unor întrebări, la sfârşitul lunii octombrie sau la începutul lui noiembrie.

“Preşedinta Velazquez consideră că firmele merită să concureze în condiţii echitabile şi speră că audierea va fi o oportunitate pentru comisie să analizeze cum se descurcă firmele mici, având în vedere poziţia dominantă a marilor companii de tehnologie în domenii pornind de la comerţul electronic până la traficul pe internet” a declarat un purtător de cuvânt al acesteia.

Marile companii de tehnologie sunt deja ţinta mai multor investigaţii, între care cele din partea unor parlamentari şi a Departamentului de Justiţie, una dintre teme fiind comportamentul anticoncurenţial.

Amazon, Facebook şi Google nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Sursa : news.ro

Activităţile productive din Statele Unite au încetinit în septembrie la minimul ultimului deceniu... Preţurile la producătorii din industrie au crescut în august cu 3,3%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x