Căutare Live

Facebook îşi anulează conferinţa anuală pentru dezvoltatori, iar Microsoft se retrage de la o conferinţă pentru gaming, din cauza coronavirusului

Facebook a anunţat joi că îşi va anula conferinţa anuală destinată dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retrăgându-se de la o conferinţă de gaming programată pentru luna viitoare, din cauza îngrijorării provocate de epidemia de coronavirus, relatează Reuters.

“În loc de evenimentul F8, plănuim alte modalităţi prin care comunitatea noastră să se reunească prin intermediul unei serii de evenimente locale, video-uri şi conţinut transmis online”, a spus Konstantinos Papamiltiadis, director pentru parteneriate la Facebook.

Conferinţa, care a atras anul trecut 5.000 de persoane din toată lumea, ar fi urmat să aibă loc pe 5-6 mai, în San Jose, California.

Microsoft intenţionează să organizeze pe 16-18 mai numai un eveniment online. Anterior, Facebook s-a retras de la Conferinţa Dezvoltatorilor de Jocuri, care ar trebui să aibă loc la San Francisco.

În California, o persoană a fost depistată miercuri cu coronavirus, numărul total de cazuri din Statele Unite urcând la 15, potrivit Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor. Agenţia a avertizat că există posibilitatea răspândirii în comunitate a coronavirusului.

La începutul acestei luni, a fost anulată conferinţa anuală The Mobile World Congress (MWC), după retragerea în masă a expozanţilor din cauza temerilor provocate de epidemie.

AT&T, Verizon Communications şi International Business Machines s-au retras anterior de la conferinţa pentru securitate cibernetică RSA, programată pe 24-28 februarie.

Google a anunţat că intenţionează în continuare să organizeze conferinţa sa pentru dezvoltatori aşa cum este planificat, pe 12-14 mai, dar că monitorizează evoluţia crizei coronavirusului.

Sursa : news.ro

Acţiunile europene au închis în scădere cu 3,6% şi au intrat pe corecţie de teama coronavirusului; Declin de cel puţin 4... Erste Group raportează o creştere de 8,7% a profitului operaţional în 2019, la 2,97 miliarde euro...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri