Antena Căutare

Florin Cîţu, mesaj pentru parlamentari: Nu mai promovaţi legi care au potenţialul să arunce în aer situaţia financiară stabilă a României. Spaţiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, premier desemnat, a transmis, joi, un mesaj tuturor parlamentarilor în care le cere să nu mai promoveze legi ”care au potenţialul să arunce în aer situaţia financiară stabilă a României”. ”Spaţiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO”, a transmis Cîţu.

”Mesaj pentru colegii mei parlamentari! Nu mai promovaţi legi care au potenţialul să arunce în aer situaţia financiară stabilă a României. Spaţiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO”, a scris, joi, pe Facebook, Florin Cîţu.

Acesta spune că România are nevoie de fiecare resursă financiară şi trebuie să folosim eficient tot ce avem.

”Acum nu este momentul să reintroduceţi taxe pe care noi le-am scos sau să votaţi pomeni electorale. Din contră. Este nevoie de responsabilitate altfel omoraţi TOATE sectoarele economice. Inclusiv cele care nu sunt afectate direct de ce se intamaplă acum în economia globală. Deja am redistribuit din fondul de rezervă aproximativ 620 milioane lei pentru Ministerul Sănătăţii. Este posibil să fie nevoie de mai mulţi bani”, a mai scris Cîţu.

Acesta anunţă că, în zilele următoare se va veni şi cu măsuri pentru susţinerea sectoarelor din economie.

”Întăi trebuie să vedem ce sectoare şi cum sunt afectate. În funcţie de această analiză alegem măsurile care să acţioneze direct şi eficient”, a mai scris Cîţu.

În România au fost confirmate deja 49 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Sphera Franchise Group: Criza generată de epidemia de coronavirus va afecta negativ operaţiunile şi rezultatele noastre ... Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 2,86%...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x