Antena Căutare

Florin Cîţu, mesaj pentru parlamentari: Nu mai promovaţi legi care au potenţialul să arunce în aer situaţia financiară stabilă a României. Spaţiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, premier desemnat, a transmis, joi, un mesaj tuturor parlamentarilor în care le cere să nu mai promoveze legi ”care au potenţialul să arunce în aer situaţia financiară stabilă a României”. ”Spaţiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO”, a transmis Cîţu.

”Mesaj pentru colegii mei parlamentari! Nu mai promovaţi legi care au potenţialul să arunce în aer situaţia financiară stabilă a României. Spaţiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO”, a scris, joi, pe Facebook, Florin Cîţu.

Acesta spune că România are nevoie de fiecare resursă financiară şi trebuie să folosim eficient tot ce avem.

”Acum nu este momentul să reintroduceţi taxe pe care noi le-am scos sau să votaţi pomeni electorale. Din contră. Este nevoie de responsabilitate altfel omoraţi TOATE sectoarele economice. Inclusiv cele care nu sunt afectate direct de ce se intamaplă acum în economia globală. Deja am redistribuit din fondul de rezervă aproximativ 620 milioane lei pentru Ministerul Sănătăţii. Este posibil să fie nevoie de mai mulţi bani”, a mai scris Cîţu.

Acesta anunţă că, în zilele următoare se va veni şi cu măsuri pentru susţinerea sectoarelor din economie.

”Întăi trebuie să vedem ce sectoare şi cum sunt afectate. În funcţie de această analiză alegem măsurile care să acţioneze direct şi eficient”, a mai scris Cîţu.

În România au fost confirmate deja 49 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Sphera Franchise Group: Criza generată de epidemia de coronavirus va afecta negativ operaţiunile şi rezultatele noastre ... Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 2,86%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x