Antena Căutare

FMI nu are solutii pentru datoriile companiei CFR, catre furnizorii de energie

Datoriile companiei CFR catre furnizorii de energie au ajuns la 486 de milioane de euro. FMI recunoaste ca nu are solutii pentru aceasta "anomalie”, conform directorului general al Asociatiei Companiilor de Utilitati din Energie, Silvia Vlasceanu, citata de Mediafax.

Nici ei nu pot oferi solutii pentru aceasta anomalie, nu s-a ajuns la o solutie"


"A fost o discutie libera. Si cei de la FMI sunt dornici sa afle opiniile din piata de energie, nu doar cele oficiale. Pana la urma o deccizie va trebui luata, deoarece aceste datorii tot cresc", a adaugat Vlasceanu.

Asociatia pe care o conduce Vlasceanu a fost infiintata in 2006 si are ca scop sprijinirea concurentei loiale pe piata.

Printre companiile care au de recuperat sume importante de la CFR se numara si distribuitorii de gaze GDF SUEZ (grup franco-britanic) si E.ON (Germania). Acestea au de incasat restante in valoare de 800 de milioane de lei.

De asemenea, pretul gazelor natorale livrate consumatorilor finali va creste cu siguranta iar acest lucru va trebui sa se intample inca din acest an, avand in vedere ca 2012 este an electoral, a precizat Vlasceanu.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

FMI se intalneste marti cu ministrul Sanatatii... Dezvoltatorul Redevco renunta la constructia celor 10 malluri. Am pierdut jumatate de miliard de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x