Antena Căutare

Fonduri UE de 112 mil. euro pentru impadurirea terenurilor agricole si prevenirea inundatiilor

Incepand de astazi, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) primeste cereri de finantare pentru prima impadurire a terenurilor agricole (Masura 221) si pentru proiecte care prevad lucrari de refacere si modernizare a infrastructurii de prevenire si de protectie impotriva inundatiilor .

Pana pe 30 septembrie, solicitantii au la dispozitie pentru investitii prin Masura 221 - ,,Prima impadurire a terenurilor agricole", 99 mil. euro (este vorba despre 50 mil. euro alocati acestei sesiuni, iar restul sunt fonduri neutilizate in sesiunile anterioare).

De asemenea, tot incepand cu prima zi a lunii septembrie, dar de aceasta data pana la 31 octombrie, se primesc proiecte pentru ,,Lucrari de refacere si modernizare a infrastructurii de prevenire si de protectie impotriva inundatiilor" (Masura 125, Submasura 125 c).

Fondurile nerambursabile disponibile pentru investitiile aferente submasurii 125 sunt de 62,5 mil. euro. Din fondurile disponibile pentru ambele masuri de investitii, 20% reprezinta contributia Guvernului Romaniei de la bugetul de stat, iar 80% finantarea Uniunii Europene.

Atat pentru ,,Prima impadurire a terenurilor agricole", cat si pentru "Lucrari de refacere si modernizare a infrastructurii de prevenire si de protectie impotriva inundatiilor", proiectele se pot depune zilnic, la Oficiile Judetene ale APDRP, intre orele 9.00 si 14.00, in ultima zi pentru depunere, 30 septembrie 2011 pentru Masura 221 respectiv 31 octombrie 2011 pentru Submasura 125 c, depunerea se face pana la ora 12.00.

Citeste si Financiarul

Foto:Intact Images

Fondul de investitii AnaCap discuta achizitia bancii Carpatica. Carabulea neaga: Pe vremurile astea, nu vand decat “fomi... Blejnar : "1.716 angajati ANAF au plecat acasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x