Antena Căutare

FOTO! Cei mai bogati barbati sub 40 de ani

Care sunt cei mai bogati barbati sub varsta de 40 de ani? Raspunsul, intr-un top realizat de ABC News.

1. Mark Zuckerberg

Desi are o avere de aproape 18 miliarde de dolari, fondatorul Facebook inca vorbeste in sedinte in blugi si tricou. Si in urma cu un an Forbes l-a desemnat pe Zuckerberg drept cel mai bogat tanar barbat.

2. Alejandro Santo Domingo Davila

Absolventul Harvard de origine columbiana in varsta de 35 de ani a mostenit imperiul tatalui sau, grupul Santo Domingo, care valoreaza in jur de 10 miliarde de dolari. Averea a fost construita inca din anii '80, cand tatal sau, ambasador columbian avea in subordine 100 de firme.

3. Fratii Mohan Singh

Fratii de origine indiana Mohan Singh, de 38, respectiv 35 de ani au mostenit de asemenea dupa moartea tatalui firma de medicamente Ranbaxy. Totusi, cei doi frati au vandut actiunile, iar acum raspund de alte doua afaceri estimate la 3,5 miliarde de dolari.

4. Dustin Moskovitz

Moskovitz, in varsta de 27 de ani, a fost colegul de camera de la Harvard al lui Zuckerberg, astfel ca a luat parte la construirea cele mai mari retele sociale din lume. Profitul sau? 3,5 miliarde de dolari, desi esti mai tanar decat Zuckerbeg.

5. Sean Parker

Este co-fondatorul Napster si primul presedinte al Facebook, dupa ce s-a alaturat afacerii in 2004. Desi deja are o avere de 2,5 miliarde de dolari Parker are de gand sa-si lanseze propriul sau site video social: Airtime.

6. Eduardo Saverin

Si brazilianul este inca unul dintre fondatorii retelei de socializare, ceea ce i-a adus aproximativ 2 miliarde de dolari. In filmul "Reteaua Sociala" este cel care il da in judecata pe Zuckerberg.

7. Printul Albert von Thurn und Taxis

Un "client" al topurilor Forbes, inca de la 8 ani, datorita mostenirii primite, de aproximativ 1,5 miliarde de dolari.

8. Fahd Hariri

Este fiul cel mic al premierului libanez Rafik Hariri, se ocupa de afacerile familiei in domeniul constructiilor sau in cel bancar. Traieste in Paris acolo unde are un atelier de mobila. Acesta detine o avere de 1,3 miliarde de dolari.

9. Ayman Hariri

La fel ca fratele sau mai mic, Ayman dispune de afacerile familiei, cu o avere de aproximativ 1,3 miliarde de dolari.


10. Kevin Plank

Fostul jucator de fotbal american a reusit sa creeze o adevarata nebunie in jurul inventiei sale, materialul care absoarbe transpiratia. Under Armour este afacerea care i-a adus 1,1 miliarde de dolari.

11. Chase Coleman

Barbatul in varsta de 36 de ani a reusit sa faca bani pe timp de criza, investind din timp chiar si in Facebook. Afacerea sa, Tiger Management i-a adus mai mult de un miliard de dolari.


Vezi mai jos mai multe imagini cu acestia!



Foto: deccanchronicle.com/ forbes.com

Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat pentru Oltchim. AVAS devine actionar... VIDEO! Clasamentul celor mai bogati oameni din lume: Carlos Slim se mentine lider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x