FOTO! Vezi harta autostrazilor Romaniei!

Bechtel va lasa Autostrada Transilvania, noile licitatii vor tine pe loc santierul alti doi ani. Romania va putea fi traversata pe autostrada de la vest la est in noua ani. Practic, in 2020 vom avea 1.094 de kilometri de autostrada.

Coridorul IV Paneuropean are 865 de kilometri, traverseaza Romania si va leaga Nadlacul de Constanta. Tot in 2020 se va circula pe Autostrada Bucuresti - Brasov.

Mai exact, pe tronsoanele Bucuresti - Moara Vlasiei - Ploiesti pe lungimea de 61 de kilometri s-ar putea circula chiar la sfarsitul acestui an. Tronsonul Comarnic - Brasov, in lungime de 58 kilometri, va fi concesionat, conditii in care vorbim de alti 3-4 ani de asteptare.

Din Autostrada Transilvania, Bechtel a finalizat in 7 ani doar cei 52 de kilometri dintre Turda - Gilau. In urma negocierilor dintre CNADNR si compania americana s-a stabilit ca Bechtel va mai construi o singura portiune din Autostrada Transilvania, si anume tronsonul de 64 de kilometri dintre Suplacu de Barcau - Bors.

Vezi imagini din avion cu autostrada Arad - Timisoara!


Vezi mai multe harti cu autostrazile romanesti mai jos!Citeste mai multe pe Jurnalul

Foto: Jurnalul

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri