Căutare Live

Frunza Elenei Udrea, pe magiunul Topoloveni

Brandul turistic al Romaniei va fi promovat pe eticheta magiunului de prune Topoloveni, in urma unui protocol incheiat intre producator si Ministerul Turismului.

Protocolul are durata de un an, cu posibilitate de prelungire, si va fi in beneficiul ambelor parti, conform Dianei Stanciulov, reprezentantul companiei Sonimpex, care produce magiunului.

"Am primit dreptul de a folosi pe etichete brandul turistic al Romaniei. Prin acest protocol ne ajutam reciproc", a declarat Diana Stanciulov.

Comisia Europeana (CE) a acordat luna trecuta magiunului de prune Topoloveni prima certificare de Indicatie Geografica Protejata pentru un produs traditional romanesc.

Aceasta reprezinta o recunoastere a autenticitatii, traditiei, istoriei, ariei geografice si a calitatilor produsului.

Sursa: Antena3

BNR - Tinta, ratata: Inflatia va urca in al doilea trimestru... BCR: Creditele in moneda nationala s-ar putea scumpi daca inflatia va creste...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri