Antena Căutare

Gazele pentru agentii economici se scumpesc cu 10%, de la 1 iulie

Gazele naturale pentru agentii economici se scumpesc cu 10% incepand cu 1 iulie. Scumpirea pentru agentii economici ar putea determina ridicarea pretului gazelor pentru populatie.

Scumpirea a fost anuntata inca din luna mai de presedintele Asociatiei Companiilor de Utilitati de Energie. Acesta a mentionat la acea data ca pretul gazelor naturale ar trebui sa se majoreze substantial, pentru ca operatorii de pe piata au datorii uriase si sunt intr-o situatie critica.

Producatorii de alimente au anuntat si ei majorarea preturilor din aceasta toamna. Painea se va scumpi cu 10%, produsele din carne si carnea cu 5 procente, iar zaharul si uleiul cu 3%.

Din toamna, romanii vor plati mai mult cu 10-12% si pentru calatoria cu trenul, biletele de tren si cartelele de metrou. Guvernul a aprobat ca aceastea sa creasca prin ordin de ministru, mai mult decat rata inflatiei, de cate ori este nevoie.

Sursa: Antena3


Sondaj: 75% dintre angajati ar schimba locul de munca pentru un salariu mai mare... Euro continua sa scada in raport cu leul. Vezi cursul BNR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x