Antena Căutare

General Motors vrea sa angajeze 10.000 de persoane in domeniul IT

General Motors vrea sa angajeze pana la 10.000 de persoane in IT in urmatorii trei-cinci ani, in cadrul unei campanii de imbunatatire a competentelor companiei in domeniul tehnologiei informatiei, transmite Bloomberg.

Producatorul auto american a anuntat recent ca prima parte a programului a fost lansata prin angajarea a 500 de persoane la noul centru IT deschis in Austin, Texas.

GM lucreaza inca la aspectele de detaliu ale proiectului, insa "va fi vorba de un numar mare de angajati, lucru de asteptat de la o companie globala", a declarat directorul executiv de informatie al GM, Randy Mott. Intrebat daca grupul va angaja peste 10.000 de persoane, Mott a spus ca cifra va fi "in aceasta zona, insa ceva mai mica".

General Motors a selectat capitala statului Texas deoarece ofera suficienta forta de munca calificata in domeniul IT. Zona Austin a devenit o importanta baza de recrutare pentru companii din IT, precum Dell.

GM vrea sa aduca majoritatea proiectelor de IT&C in interiorul companiei. In prezent, numai 10% din aspectele de IT ale afacerilor grupului sunt executate intern. Actiunile GM au inchis vineri la New York in urcare cu 4,1%, la cel mai ridicat pret din ultimele patru luni.

Statul german a vandut 5% din actiunile Deutsche Post pentru 924 de milioane de euro... Preturile apartamentelor, la un nou minim pentru a doua luna consecutiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x