Antena Căutare

Google aloca 500 de mil. $ pentru posibile amenzi legate de publicitatea online practicata

Google a alocat 500 de milioane de dolari pentru platirea unor posibile amenzi legate de rezultatul unei investigatii initiate de Departamentul de Justitie a Statelor Unite.

Investigatia este legata de modul in care este desfasurata publicitatea online pe site, dar conform unui comunicat Google, rezultatele ei nu vor avea efecte negative asupra companiei.

"Nu putem anticipa rezultatul investigatiei, dar credem ca nu va avea un efect negativ asupra afacerilor noastre, rezultatelor financiare consolidate sau fluxului de numerar", se arata in comunicat.

Google obtine cea mai mare parte a veniturilor sale prin intermediul publicitatii online, care se desfasoara prin intermediul motorului sau de cautare si alte site-uri, precum Youtube.

Compania se confrunta cu un numar tot mai mare de investigatii legate de pozitia de lider de piata si folosirea datelor utilizatorilor.

Sursa: Antena3

Leul tare si cererea slaba nu au oprit Petrom sa fie cea mai profitabila operatiune OMV... "Prima Casa 4" s-a blocat. Cele 200 de mil. euro alocate programului s-au terminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x