Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Grupul City Grill anunţă rezervări-record pentru Revelion. Preţurile pentru petrecerea dintre ani sunt situate între 429 şi 580 de lei

Grupul City Grill a anunţat că Restaurantul Pescăruş şi Caru’ cu Bere sunt primele din grup care au închis înscrierile pentru petrecerea de Revelion, încă din luna noiembrie, iar preţurile pentru petrecerea dintre ani la restaurantele grupului sunt situate între 429 şi 580 de lei.

”Până la mijlocul lunii decembrie s-au epuizat şi locurile rămase la Trattoria Buongiorno Lido şi Victoriei, Becker Brau şi Hanu’ lui Manuc, astfel încât grupul încheie al 13-lea an sold out pentru petrecerea de Revelion”, arată grupul, într-un comunicat.

Grupul organizează petrecere de Revelion în 6 dintre cele 18 restaurante pe care le administrează în Bucureşti, totalizând peste 2.100 de locuri.

”Preţurile pentru petrecerea dintre ani sunt situate între 429 şi 580 de lei, iar toţi cei care au rezervat locurile până în 15 noiembrie (aproape 90%) au beneficiat de un discount de 10%”, se arată în comunicat.

Peste 35% dintre clienţii care au rezervat anul acesta locuri pentru petrecerea de Revelion sunt clienţi care au ales şi anul trecut restaurantele din Grupul City Grill.

”Anul acesta am închis rezervările de Revelion chiar mai devreme faţă de anul trecut, înregistrând un nou record. Cel mai căutat a fost şi anul acesta Caru’ cu Bere, cu a 13-a ediţie a Balului Vienez, urmat însă îndeaproape de Pescăruş, unde petrecerea este una retro. Tematica este importantă pentru cei ce aleg să petreacă Revelionul la restaurant, astfel încât dacă în unele locaţii încercăm să surprindem, în altele păstrăm tradiţia, pentru că este importantă pentru clienţi. De altfel, nivelul serviciilor este mai important ca oricând la petrecerea dintre ani, astfel că am mobilizat o echipă de peste 500 persoane care se asigură că totul este perfect la petrecere”, a precizat Daniel Mischie, CEO City Grill.

De altfel, tematica este cea care influenţează clienţii să aleagă o destinaţie anume pentru petrecerea dintre ani, chiar dacă, în mod obişnuit, frecventează alt restaurant al Grupului.

”De asemenea, există clienţi care nu-şi doresc o noapte festivă, însă ar dori să marcheze totuşi trecerea dintre ani alături de cei dragi. Din acest motiv, restaurantele City Grill Covaci şi Buongiorno Covaci rămân deschise şi pe 31 decembrie, fără a găzdui însă o petrecere tematică”, precizează grupul.

Despre cele două restaurante din Centrul Vechi, Mischie spune că păstrează meniul a la carte.

”Ca şi în anii anteriori, ne aşteptăm la un grad de ocupare de aproape 100% după ora 21.00, mai ales că restaurantele sunt centrale, accesibile, în zone frecventate de turişti şi recunoscute de publicul local drept destinaţii pentru mâncare delicioasă şi atmosferă”, a mai precizat Daniel Mischie.

Pentru o astfel de ieşire, clienţii cheltuie în medie între 200 şi 300 de lei, aproximativ dublu faţă de o notă de plată obişnuită. Diferenţa vine din faptul că durata petrecută la restaurant este mai mare – de până la trei ori mai mult faţă de o cină obişnuită -, iar clienţii aleg să comande din meniul a la carte preparate mai sofisticate, dar şi vinuri sau băuturi alese.

De asemenea, în prima zi din 2020 vor fi deschise restaurantele City Grill Covaci, City Grill Primăverii, Caru’ cu Bere, Buongiorno Covaci, Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare, Hanu’ lui Manuc.

Grupul City Grill a fost fondat în 2004 şi operează în prezent restaurante şi cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill şi City Café.

În toate restaurantele din Grupul City Grill, se găteşte zilnic pentru aproape 15.000 clienţi.

Sursa : news.ro

Recomandari