Antena Căutare

Grupul Electrica a aprobat investiţii de 678,2 milioane lei pentru acest an

Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat în şedinţa de miercuri valoarea consolidata a Planului de Investitii (CAPEX) al grupului pentru anul 2020, în sumă totală de 678,2 milioane lei.

Din această valoare, 597 milioane lei reprezintă planul de investiţii (CAPEX) al filialelor de distribuţie.

”Menţionăm faptul că valoarea planificată a investiţiilor ce vor fi puse în funcţiune pe parcursul anului 2020 de către operatorii de distribuţie ai Grupului Electrica este de 606,2 milioane lei, din care 13 milioane lei reprezintă investiţii aferente anului 2019”, se arată în comunicat.

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,7 milioane de utilizatori şi are o arie de cuprindere naţională - cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

Sursa : news.ro

Grupul Banca Transilvania a înregistrat în 2019 un avans de 46,6% al profitului net, până la 1,85 miliarde lei... Grupul Enel precizează că societăţile de distribuţie din România au aprobat acordarea de dividende de aproape trei milia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x