Antena Căutare

Guvernul a esalonat pe sapte ani datoriile TVR, CFR Marfa si CFR SA

Datoriile fiscale ale contribuabililor care au de platit peste 300 de milioane de lei la bugetul de stat vor fi esalonate pe o perioada de sapte ani, in aceasta situatie aflandu-se Societatea Romana de Televiziune (SRTV), CFR Marfa si CFR SA, a anuntat, sambata, purtatorul de cuvant al Executivului.

"Guvernul a aprobat memorandumul prezentat de Ministerul Finantelor Publice prin care se propune modificarea si completarea OUG 29/2011 in sensul introducerii unei exceptii in ceea ce priveste perioada de esalonare, astfel incat sa poata beneficia de esalonarea la plata a datoriilor fiscale, pe o perioada de sapte ani, contribuabilii care au datorii fiscale mai mari de 300 milioane lei", a spus Andrei Zaharescu.

El a precizat ca memorandumul propune extinderea exceptiei privind constituirea garantiilor aplicabile institutiilor publice si la autoritatile administrative autonome.

sursa: Income Magazine

foto: Intact Images

Scumpiri pe banda rulanta! Din toamna, preturile alimentelor cresc cu peste 10% ... Seceta scumpeste alimentele. Vezi cu cat vor creste preturile la carne sau lactate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x