Antena Căutare

Banii românilor, decizie de maximă importanță! Guvernul anunță înghețări masive

Decizii extrem de importante pentru banii românilor vor fi mâine pe masa miniștrilor, la ședința de Guvern! Ce venituri ar putea să fie înghețate?

Banii românilor, decizie de maximă importanță! Guvernul anunță înghețări masive
Ce se întâmplă cu veniturile românilor

Premierul Ludovic Orban i-a urgentat ministrului Finanțelor Florin Cîțu, precum și ministrului Justiției Cătălin Predoiu să obțină avizul CES pentru OUG care ar urma să preia toate modificările aduse de Guvern Ordonanței 114, proietectul de lege pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

Ludovic Orban speră ca în cursul zilei de luni să fie obținute toate avizele, astfel încăt să fie adoptată ordonanța în ședința de Guvern.

OUG va cuprinde va cuprinde toate prevederile din proiectul de lege care modifică OUG. 114, în afară de interdicția cumulului pensiei și salariul pentru angajații de la stat, informează Antena 3.

Vă amintim că Partidul Social Democrat a depus o sesizare de neconstituţionalitate împotriva proiectului de modificare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 114/2018, propus spre adoptare prin angajarea răspunderii Guvernului la data de 23 decembrie 2019.

Ce categorie de români va primi pensie de 704 lei? Violeta Alexandru a făcut declarații despre legea pensiilor... Samsung Electronics va prezenta ”dispozitive inovatoare” pe 11 februarie, la San Francisco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x