Antena Căutare

Guvernul Boc a transmis informatii false catre FMI

Guvernul a transmis informatii false la FMI cu privire la eliminarea restrictiilor la deschiderea marilor centre de retail si a anuntat in mod eronat ca acest angajament a fost indeplinit, arata Mediafax. Falsul Cabinetului Boc a fost aprobat de FMI.

Guvernul se angajase sa elimine restrictii pana in septembrie 2011, dar pentru ca promisiunea nu a fost respectata, FMI si CE au prelungit termenul pana in ianuarie 2012. Desi a informat FMI ca misiunea a fost indeplinta, in ianuarie 2012, Boc abia a lansat in dezbatere publica proiectul privind eliminarile anuntate.


In conditiile in care restrictiile au fost introduse, in 2004, prin hotarare de guvern, pentru eliminarea acestora este necesara aprobarea de catre Executiv macar a unui act normativ cu putere juridica similara.

Ministerul Economiei a lansat in dezbatere publica, la sfarsitul lunii ianuarie 2012, un proiect de hotarare de guvern care elimina aceste restrictii si care ar fi urmat sa intre in vigoare in 30 zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

foto: Intact Images

Ce mai privatizeaza Romania: Tunuri pe ultima suta de metri... Ontanu sapa puturi de 800.000 € in 10 parcuri ale Sectorului 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x