Antena Căutare

Hidroelectrica ramane in insolventa

Curtea de Apel a decis ca Hidroelectrica va ramane in insolventa. Judecatorii au respins recursul facut de asa numitii "baieti destepti". Compania va fi in continuare sub administrare judiciara pana cand procedurile de insolventa vor fi duse la capat.

Companiile Alpiq RomIndustries si Alpiq RomEnergie, din grupul elvetian Alpiq, care au avut acorduri directe cu Hidroelectrica, precum si Federatia Sindicala Hidrosind au cerut instantei anularea procedurii de intrare în insolventa a companiei.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis, joi, mentinerea hotararii din 20 iunie a Tribunalului Bucuresti privind deschiderea procedurii insolventie Hidroelectrica, respingand astfel cererile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie si Hidrosind, informeaza Mediafax.

Decizia este irevocabila, ramanand astfel în vigoare dispozitiile din cadrul procesul de renegociere a contractelor directe a energiei si deciziile de reziliere a acordurilor cu companiile Alpiq RomEnergie, Alpiq RomIndustries, Energy Holding, EFT AG, EFT Romania si Euro P.E.C, luate dupa intrarea companiei în insolventa.

Leul a scazut comparativ cu euro si dolarul american. Vezi cotatia BNR... Vrei sa te imprumuti ieftin? Ia credit de afara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x