Antena Căutare

Preţul benzinei a coborât sub pragul de 5 lei pe litru. Stațiile peco unde găsești cei mai ieftini carburanți

Preţul benzinei a coborât sub pragul de 5 lei pe litru. Stațiile peco unde găsești cei mai ieftini carburanți

Veste excelentă pentru șoferi, în prag de Sărbători! După ce au fost anunțate scumpiri la carburanți în repetate rânduri, se pare că scăderea prețului petrolul a dus la scăderea prețurilor la pompă.

Astfel, prețul unui litru de benzină a scăzut sub valoarea de 5 lei pe litru, în mai multe stații peco. De exemplu, potrivit economica.net, staţia Petrom din Târgovişte de pe Şoseaua Găieşti afişa azi un preţ al benzinei standard de 4,96 lei pe litru. Tot în judeţul Târgovişte, o altă benzinărie Petrom, cea din Pucuiasa, avea un preţ de 4,99 lei pe litru. Și în Călăraşi, de pe strada Prelungirea Bucureşti, stația Petrom avea, la pompă, un preţ de 4,97 lei pe litrul de benzină standard.

Cea mai ieftină benzinărie din București

În cea mai ieftină benzinărie Petrom din Bucureşti, preţul nu a scăzut încă sub pragul de 5 lei, dar este destul de aproape. La staţia din Şoseaua Alexandriei, un litru de benzină costă azi 5,03 lei litrul, mai scrie sursa citată.

Din luna august a acestui an, prețurile la carburanți ajunseseră din nou aproape de valoarea de 6 lei pe litru, fiind vehiculate scumpiri record de anul viitor.

Prețul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimul an

Preţurile petrolului au scăzut marţi cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evoluţiei negative a pieţei de pe Wall Street, provocată de îngrijorările tot mai mari legate de încetinirea creşterii economiei globale, transmite Reuters.

Cotaţia petrolului West Texas Intermediate (WTI), de referinţă pe piaţa americană, a coborât cu până la 7,7%, la 52,77 dolari pe baril, cel mai scăzut nivel atins după octombrie 2017.

Preţul petrolului Brent a scăzut cu până la 7,6%, la 61,71 dolari pe baril, cel mai redus nivel de după decembrie 2017.

Vești excelente pentru șoferi! Prețul benzinei a coborât sub pragul de 5 lei pe litru! Unde găsești cele mai ieftine ben... BREAKING NEWS. Lovitură cumplită pentru 800.000 de angajați! Guvernul a anunțat cine va beneficia, de fapt, de creșterea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x