Antena Căutare

Imobiliare: Dezvoltatorii au scumpit cel mai ieftin cartier de blocuri din Bucuresti, Titan

Vanzatorii de locuinte noi au strunit piata apartamentelor vechi. Totusi, in mai putin de doi ani, cartierul Titan a devenit cea mai cautata destinatie locativa din Capitala.

Intr-un top al celor mai dorite zone din Bucuresti, cartierul Titan se afla prin­tre preferintele clasei medii. E adevarat ca pe primele locuri se afla zone precum Tine­retului, 1 Mai si Unirii, insa tinand cont ca acestea sunt considerate sau asimilate ca facand parte din aria centrala (sau semi­centrala) a Capitalei, perfor­man­ta fostului cartier muncitoresc Titan este surprin­za­toare.

Cu atat mai uimitoare este aceasta pozitie intrucat cu doar doi ani in urma Titan era considerat ca fiind cel mai ieftin cartier din lista celor de calitate din Bucuresti.

In 2008, aceasta lista avea in frunte un alt cartier - Drumul Taberei, care astazi a ajuns in coada clasamentului, in timp ce in Titan se gaseau cele mai ieftine apartamente, cu preturi care erau cu 200 pana la 800 de euro/mp mai mici fata de alte zone.

Astfel, atat pe piata secundara, cat si pe cea primara (a locuintelor noi) diferentele erau clare. Apartamentele noi destinate clasei medii se vindeau cu 1.200-1.500 euro/mp, in timp ce preturile in celelalte cartiere bucurestene variau intre 1.700-2.000 euro/mp.

Tot articolul, in Financiarul

Chiriile pentru studenti, cu pana la 10% mai mici fata de anul trecut... Rectificare bugetara, pentru plata somajului disponibilizatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x