Antena Căutare

Impozite mai mari pentru proprietarilor spatiilor de turism ce nu le introduc in circuit ?

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, la o intalnire pe teme de turism desfasurata la Sovata, ca intentioneaza sanctionarea proprietarilor de spatii de turism care nu vor sa le introduca in circuitul turistic.

Potrivit Elenei Udrea, cei care au recuperat astfel de spatii de turism, dar nu le dau destinatii in acest sens ar trebui sa fie sanctionati, iar la minister se gandeste o astfel de formula.

Ministrul a precizat ca o formula de sanctionare a proprietarilor de spatii de turism care le lasa in paragina si nu le pun la dispozitia turistilor ar viza domeniul fiscalitatii.

"O solutie ar fi reglarea din impozite, impozite mult mai mari pentru cei care nu-si pun la dispozitia turistilor structurile pe care le au sau pentru cei care le lasa abandonate, in parasire, daramate. In Herculane vorbim de centrul istoric al statiunii, de cladiri vechi de o suta de ani care au ajuns ruine din cauza proastei administrari. Si la Borsec la fel, acolo sunt multe vile, cu mai putine locuri de cazare, insa si la Borsec este aceasta situatie, nu stiu cat e privatizat la Borsec, multi sunt proprietari care au redobandit in baza legii retrocedarii", a aratat Udrea.

Google, profit in crestere cu aproape doua miliarde de dolari... Norul de cenusa / Pierderi zilnice de 200 de milioane de dolari pentru companiile aeriene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x