Antena Căutare

Inca un meci Vintu-Ghita pentru controlul Realitatea TV

La aceasta ora, Consiliul de Administratie al Realitatea Media pune in discutie contractul de management incheiat cu compania Asesoft, al carui manager este Sebastian Ghita. Sedinta se desfasoara la cateva ore dupa intalnirea de la CNA in care conducerea Realitatea TV, prin Sorin Freciu si Dragos Nedelcu, si conducerea Asesoft, prin Sebastian Ghita, si-au adus acuzatii reciproce de ingerinta editoriala si dupa cateva zile extrem de tensionate intre Vintu si Ghita.

Se iau in discutie folosirea unor documente falsificate pentru incheierea contractului de inchiriere de spatiu dintre Asesoft si compania de stat Coresi, dar si o serie de alte decizii manageriale care au pus in pericol existenta unor unitati de business din grup, cum ar fi intarzierea de plata a unor datorii, inclusiv catre bugetul de stat, fapt care a condus la blocarea conturilor Realitatea Media.

In seria derapajelor semnalate de CA care sunt discutate in sedinta din 5 aprilie se mai inscriu implicarea agresiva a Asesoft, prin Sebastian Ghita, in strategia editoriala si in grila de programe a postului de televiziune, fapt care a pus in pericol insasi emisia postului, dar si decizia de a elimina brutal din grila de programe emisiunea "Orei de Foc".

De asemenea, se analizeaza si continutul programelor Realitatea Tv, caracterizate de o tabloidizare excesiva, si introducerea in program a concursurilor cu bani "Cine e regina?" si "De ce trebuie sa plece Emil Boc?" care au dus la sanctionarea severa a Realitatea TV pentru aceste derapaje.

Intalnirea CA al Realitatea Media a fost convocata de Sorin Freciu si Dragos Nedelcu, membri ai Consiliului de Administratie, pentru a analiza executia contractului de management de catre compania Asesoft, reprezentata de domnul Sebastian Ghita, in incercarea de a-l determina pe acesta sa respecte clauzele contractului si, in caz de nereusita, denuntarea acestui contract.

Tot articolul, in Jurnalul National

Elena Udrea face Sala Polivalenta cu 20.000 de locuri in Bucuresti... Tsunamiul provocat de inchiderea Arpechim a maturat sute de firme din industria chimica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x