Antena Căutare

Închisoare pentru cine nu plătește impozite și contribuții la stat! Decizia luată de Ministerul Finanțelor

Veste șocantă pentru români! Ministrul Finanțelor a anunțat că cetățenii vor fi pedepsiți cu închisoarea dacă nu vor plăti impozitele și contribuțiile la bugetul de stat!

Veste șocantă pentru români! Ministrul Finanțelor a anunțat că cetățenii vor fi pedepsiți cu închisoarea dacă nu vor plăti impozitele și contribuțiile la bugetul de stat!

IMPOZITE ȘI CONTRIBUȚII. Reţinerea şi neplata la timp a impozitelor şi contribuţiilor la bugetul de stat se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede o propunere legislativă iniţiată de ministrul Finanţelor, senatorul Eugen Teodorovici, şi depusă la Parlament.

IMPOZITE ȘI CONTRIBUȚII. Proiectul iniţiat de ministrul Finanţelor, senatorul Eugen Teodorovici, prin care neplata impozitelor şi contribuţiilor la bugetul de stat se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 6 ani rămâne în circuitul parlamentar, dar va fi inclus pe ordinea de zi a Comisiei de buget după o dezbatere în zona economică, a anunţat iniţiatorul actului normativ.

Închisoare pentru cine nu plătește impozite și contribuții la stat! Decizia luată de Ministerul Finanțelor

IMPOZITE ȘI CONTRIBUȚII. "Este necesară o dezbatere mai largă în zona economică şi am toată convingerea că oamenii de afaceri vor veni clar cu susţinere pentru această variantă (...) Sensul proiectului este protejarea atât a angajatului, angajatorului şi a bugetului de stat.(...) Şi în România mediul economic are nevoie de o schimbare de abordare. Pentru un anumit plafon, dacă sumele sunt plătite, să nu se meargă mai departe pe abordarea penală. Proiectul rămâne în Parlament şi colegii parlamentari vor decide când va fi inclus pe agenda Comisiei", a afirmat Teodorovici, marţi, în Senat, conform celor de la Agerpres.

Actul normativ pentru modificarea şi completarea Legii 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale prevede că este considerată infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 an la 6 ani "reţinerea şi neplata, încasarea şi neplata, ori, după caz, nereţinerea sau neîncasarea, în cel mult 30 zile de la termenul de scadenţă prevăzut de lege, a impozitelor şi/sau contribuţiilor prevăzute în anexa la lege.

E.ON: Becurile economice sau cu LED pot aduce economii anuale de până la 60 de lei, pentru fiecare bec... Grupul polonez Amrest va redeschide săptămâna viitoare primul restaurant al brandului Burger King în România, în Mega Ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x