Antena Căutare

Informație de ultimă oră despre înghețarea salariilor și pensiilor! Ce spune ministrul de Finanțe

Informațiile conform cărora pensiile și salariile bugetarilor ar urma să fie înghețate au fost negate de Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe. 

Informațiile conform cărora pensiile și salariile bugetarilor ar urma să fie înghețate au fost negate de Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe.

„Nici salariile, nici pensiile nu vor avea de suferit. Există cuprinse în proiectul de buget creşterea salariilor şi a pensiilor, cum s-a promis. Este un act normativ prin care anumite măsuri se prorogă ca şi aplicare, dar nu e vorba de nici o îngheţare de salarii şi pensii. Legat de sporuri, sunt chestiuni care se prorogă”, a declarat ministrul de Finanţe.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a negat şi el o astfel de ipoteză.

Marius Budăi a spus că Guvernul nu va adopta în şedinţa de vineri o OUG de îngheţare a pensiilor şi salariilor în 2019, precizând că din punctul său de vedere subiectul este un „fake news”.

Însă, Marius Budăi nu a exclus posibilitatea de a se da o ordonanţă cu „anumite prorogări” înainte de elaborarea bugetului pe anul viitor.

ANAF va avea peste 100 de întâlniri cu contribuabilii, în decembrie... Românii vor plăti o nouă taxă! Codul Fiscal a fost modificat în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x