Antena Căutare

INS: Castigul salarial mediu net a ajuns, in iulie, la 1.355 lei

Institutul National de Statistica a anuntat, luni, ca salariul mediu net a scazut in iulie cu 4,7% fata de luna precedenta si cu 2,5% comparativ cu aceeasi luna din 2009. Cele mai mari valori s-au inregistrat in intermedieri financiare, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, potrivit datelor INS, citate de Mediafax.


In unele activitati economice, scaderea a fost cauzata de acordarea in luna iunie a primelor ocazionale (inclusiv prime de vacanta), platii concediilor de odihna din fondul de salarii, platii sumelor din profitul net si din alte fonduri (inclusiv tichete de masa si tichete de vacanta).

Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net, intre 6% si 8%, s-au inregistrat in fabricarea produselor farmaceutice de baza si a preparatelor farmaceutice, extractia petrolului brut si a gazelor naturale, alte activitati extractive, tiparirea si reproducerea pe suporturi a inregistrarilor, fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului, se mai arata in datele INS.

CEZ a stopat proiectul eolian de 1.1 miliarde de euro din Dobrogea... Traian Basescu: "In octombrie vom discuta cu FMI despre incheierea unui nou acord"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x