Căutare Live

Internetics 2010: Webstyler, marea castigatoare a celei de-a X-a editii a festivalului

Cea de-a zecea editie a Internetics, festivalul de marketing, branding si advertising, s-a incheiat marti dupa anuntarea castigatorilor, in cadrul Galei de Premiere organizate la Opera Romana. Au fost acordate si 10 premii speciale Internetics, dar si trofeele Teacher’s Film Festival, editia a IV-a.

Trofeul "Agentia anului" a revenit Webstyler, agentia care a adunat cel mai mare numar de puncte in competitie.

Agentiile care au mai urcat pe scena Operei Romane la Internetics 2010 sunt: Apropo Media&Aegis Media, HTTPool, iLeo, Interactions, Kinecto, Odyssey si Saatchi&Saatchi Romania. Trofeul Webvertiserul anului, acordat de IAB Romania, a revenit ING.

Trofeul "Agentia anului", acordat Webstyler

In cadrul cadrul categoriei Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare juriul a acordat un bronz, doua trofee de argint si unul de aur.

Bronzul a fost castigat de Odyssey cu lucrarea "Concert la injectoare" pentru Rompetrol. Cele doua trofee de argint au fost castigate de Kinecto pentru lucrarea "TuborgSound.ro - Muzica romaneasca care conteaza", pentru URBB, si Webstyler cu lucrarea "Nae Pop", pentru Pfizer. Aurul a fost acordat Webstyler pentru lucrarea "Fotbal adevarat", pentru URSUS Breweries.

Castigatorii sectiunilor din categoria Best Use Of, sustinuta de Samsung sunt: Odyssey pentru "Concert la Injectoare" realizata pentru Rompetrol (Best Use of Viral Video), Apropo Media&Aegis Media pentru "Sofer de Romania" pentru ProMotor.ro (Best Use of Advertising Games), Interactions pentru lucrarea "Cu o floare nu se face primavara" pentru Hit Mail Group (Best use Of E-mail marketing) si iLeo pentru "Christmas Wishes" pentru Petrom (Best use of Banners) si lucrarea "Redescopera Romania" realizata tot pentru Petrom (Best Use of Social Media).

In categoria "Campanii interactive", bronzul a fost castigat de Apropo Media&Aegis Media, cu lucrarea "Sofer de Romania", pentru ProMotor.ro. Argintul a fost obtinut de Kinecto cu lucrarea "Tuborg Sound - muzica ta pe TV", pentru URBB, iar aurul a revenit Webstyler pentru lucrarea "Nae n-are aer!", pentru Pfizer.

Anul acesta, juriul a acordat si un premiu special: pentru "Best use of Emotion in a technological environment" agentiei Webstyler, cu lucrarea "Nu e poveste", executata pentru A&D Pharma.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani, Internetics impreuna cu URSUS, unul dintre sponsorii festivalului, au oferit anul acesta 10 premii speciale: lui Orlando Nicoara, pentru eforturile de promovare a industriei online din Romania; Grapefruit, pentru contributia la aparitia Internetics; Calin Fusu, pentru export romanesc de proiecte si nu doar de creiere; Asociatiei LiterNet, pentru eficienta in utilizarea Internetului intr-un proiect cu resurse infime si rezultate imense; IAB Romania, pentru contributia la evolutia industriei online din Romania; Greenpixel si Vodafone, pentru o relatie de succes agentie-client; Cristian Manafu, pentru contributia la educarea industriei online din Romania; Marius Ghenea, pentru sustinerea dezvoltarii industriei online din Romania; Webstyler, agentia primului deceniu Internetics si IQads, pentru succesul unui proiect care imbina impecabil atributele Internetics: comunicare, branding si marketing online.

Tot in cadrul Galei de Premiere Internetics 10 ani au fost anuntati si castigatorii Teacher's Film Festival 2010.

Ca urmare a parteneriatului dintre Teacher's Film Festival si The Institute, unitatea de business a Millenium People care se ocupa de organizarea Internetics, AdPrint (evenimente proprii) Effie, ADOR si ADC*RO, Teacher's Film Festival 2010 s-a adresat in acest an agentiilor de publicitate. Acestea au fost provocate sa realizeze scurtmetraje de maximum 5 minute, cu tema Romania.

Premiul pentru Cel mai bun film a fost castigat de Propaganda cu scurtmetrajul "Decat doua scaune". Pentru Cea mai buna imagine a fost premiata agentia Hippos cu "ID Romania", iar pentru Cel mai bun dialog agentia RUSU+BORTUN Brand Growers, cu scurtmetrajul "Aleea Scriitorilor". Cel mai bun actor a fost desemnat Mihai Marinescu, pentru rolul din "Aleea Scriitorilor" (inscris de RUSU+BORTUN Brand Growers), iar titlul de Cea mai buna actrita a revenit Mariei Olteanu, pentru rolul din "Azi despre maine" (scurtmetraj inscris in competitie de MB Dragan).

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
dani si razvan in emisune stand pe niste cutii
De ce Ramona Olaru nu se poate baza nici pe Dani Oțil și nici pe Răzvan Simion în calitate de nași la nunta sa
De ce Ramona Olaru nu se poate baza nici pe Dani Oțil și nici pe Răzvan Simion în calitate de nași la nunta sa
Mai multe articole

Premiul presei pentru Cel mai bun scenariu a fost acordat celor de la Friends Advertising pentru scurtmetrajul "Romania, je t'aime".

Salariile bugetarilor cresc cu 15% in 2011! Salariul minim, 670 lei!... Leul isi reia deprecierea in raport cu euro...
Ultimele știri