Antena Căutare

Investiții profitabile în timpul pandemiei Covid 19

Pietele mondiale s-au inmultit peste noapte. Investitorii carora li s-a spus in mod repetat sa nu intre in panica intr-o criza nu respecta sfatul, ceea ce contribuie la apelurile de marja si la lichidarea fortata. Din pacate, buclele de feedback catastrofale pot persista mult mai mult decat a fost prevazut prin intermediul graficelor sau foilor de calcul.

Investiții profitabile în timpul pandemiei Covid 19
Investitii profitabile in timpul pandemiei Covid 19

Mai multi jucatori mari de pe piata au luat masuri pentru acoperirea portofoliilor prin optiuni, fonduri inverse si cateva marfuri. Investitorii incepatori si intermediari nu au acest lux, deoarece pot experimenta pierderi majore care ingreuneaza lucrurile. In plus, protectia vanzarilor devine prohibitiva, deoarece producatorii de piata nu vor sa fie prinsi de partea gresita a comertului.

Este si mai periculos daca ati investit suficienti bani pentru a privi oportunitatile de lunga durata, deoarece prima inclinatie este sa cumparam stocuri care au avut performante inainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19. Din pacate, castigatorii intr-un ciclu de piata sunt adesea performanti in urmatorul, necesitand cercetari noi pentru a descoperi cele mai mari oportunitati de recompensare cu cel mai mic risc. Prin urmare, este posibil sa doriti sa evitati stocurile FAANG si “rudele” lor, deoarece tehnologia inalta este o industrie ciclica care are nevoie de un mediu de afaceri sanatos pentru a creste.

De asemenea, este important sa ne amintim ca nivelurile ridicate de numerar va vor izola conturile de investitii de socurile curente si viitoare. In plus, niciodata nu este prea tarziu pentru a lua o pierdere si a o transforma in numerar, deoarece nu exista garantii ca „stocurile cresc mereu”. Nu uitati ca puteti apela si la tranzactionarea monedelor pe platforme sigure si cu informatii corecte, precum cele oferite de Mr.Finance. Cu ajutorul acestei platforme, va puteti crea conturi pe diferite platforme de tranzactionare, puteti gasi informatii actualizate din lumea tranzactiilor, precum si strategii de tranzactionare importante, mai ales daca sunteti la inceput.

Sa vedem insa si care sunt cele mai profitabile investitii sau, mai bine zis, domeniile in care merita sa investiti in aceasta perioada:

Asistenta medicala si biotehnologie

Sectoarele biotehnologiei si ingrijirii sanatatii prezinta o oarecare rezistenta in comparatie cu punctele de referinta largi, datorita participarii la “vanatoarea” tratamentelor pentru COVID-19. Evitati plafoanele mici din sector, deoarece majoritatea au fost analizate cu speculatii care s-ar putea evapora peste noapte.

Teleconferinta

Companiile de software de teleconferinta au atras si interesul de cumparare, dar grupul a scazut putin in ultimul timp, dupa ce stocurile au scazut prea mult si prea repede. De exemplu, Componenta Nasdaq 100 Citrix Systems, Inc. (CTXS) ar putea totusi sa prospere dupa o retragere, rezistenta 2020 fiind inca intacta.

Bunuri de consum

Pe masura ce companiile continua sa se opreasca, oamenii se vor baza pe livrarile online de la giganti precum Amazon mai mult ca niciodata. De asemenea, se recomanda Alibaba ca o alta alegere importanta in spatiul de comert electronic. Cu oameni din toata tara care se grabesc in supermarketuri sa se aprovizioneze cu alimente precum conserve, companiile care produc astfel de produse reprezinta o buna investitie. Companii precum Johnson & Johnson, dar si companiile autohtone care sunt specializate in produse farmaceutice si de consum, vor beneficia, de asemenea, de cresterea cererii in timpul focarului.

Fonduri de investitii imobiliare sau REIT

Acronimul REIT inseamna Real Estate Investment Trust. Vorbim, in acest caz, despre o entitate care functioneaza asemenea unui fond de investitii. Diferenta este insa ca sumele adunate sunt folosite pentru achizitia si gestionarea unor proprietati imobiliare. Aceste investitii reprezinta variante excelente pentru persoanele care sunt pasionate de sectorul imobiliar, dar care vor sa scape de bataia de cap cu care vine aceasta nisa. Cei care fac o asemenea investitie nu trebuie sa isi faca griji ca pretul unei locuinte este prea mare. O asemenea problema, sau alte lucruri de gen vor fi administrate de cel care se ocupa de acest fond.

Cum functioneaza? Banii sunt cumparati pentru a cumpara locuinte. Acestea vor fi ulterior inchiriate. Aceste fonduri de investitii trebuie, legal, sa plateasca cel putin 90% din totalul veniturilor impozabile catre actionari.

Românii din străinătate nu mai au bani de trimis în ţară! În 2019, au adus peste 7 miliarde de dolari... Cum să îți menții angajații fericiți și motivați: 5 metode care funcționează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x