Antena Căutare

Investitorii de pe Litoral vor sa-si mute afacerile la bulgari

Dupa ce ne-au fugit turistii la bulgari, acum a venit si randul investitorilor. Hotelierii de pe litoral sunt nemultumiti de zgomotul excesiv din apropierea unitatilor de cazare, care nu ii lasa pe turisti sa se odihneasca si de controalele excesive din partea unor institutii. Prin urmare, unii dintre investitori se gandesc sa isi mute afa¬cerile in Bulgaria.

Noi, investitorii, ne gandim extrem de bine daca mai merita sa investim aici sau sa trecem vizavi la bulgari si sa investim acolo. Aici suntem buni sa platim doar taxe si impozite si ne-am saturat. Va spun cu sinceritate ca nu se stie unde ne prinde 2012 sau 2013, daca ne va mai prinde cu investitiile in Mamaia, in Romania sau in alta parte", a declarat presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala.

Patronii hotelieri sunt satui de controalele mult prea dese din partea institutiilor. Acestia sustin ca se trezesc cu astfel de verificari si de cinci, sapte ori pe saptamana.

O alta problema care ii nemultumeste este zgomotul din statiuni.

"E infernal sa vezi o terasa in statiunea Mamaia la ora 1:00 in care doi ospatari beti asculta muzica la maximum. Suni la Politie si ti se spune ca nu este de competenta lor, ci a Garzii de Mediu", a precizat Bucovala.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

BNR vrea garantii mai mari la credite... Nou val de scumpiri: + 10% pentru gaze si alimente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x