Antena Căutare

Jeffrey Franks: Romania a indeplinit sarcinile privind deficitul bugetar

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit sambata, la Palatul Cotroceni, cu o delegatie a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala.

Guvernul a facut eforturi in privinta deficitului bugetar. Observam rezultatele acestor eforturi si ar fi cazul ca Guvernul sa ia in calcul noi investitii in perioada urmatoare"




La inceputul intalnirii, presedintele roman a dat mana cu membrii delegatiei si i-a intrebat apoi cat de departe au ajuns cu negocierile pentru un nou acord. "Am ajuns foarte departe. Am constatat progrese facute de partea romana", a raspuns un reprezentant al delegatiei, mentionand ca un subiect important care a fost discutat este cel legat de sectorul energetic.

In acest context, seful statului a spus ca partea romana are probleme legate de companiile energetice. El le-a spus membrilor delegatiei ca "daca noile companii energetice vor fi blocate mult timp in justitie, este mai bine sa fie luate decizii administrative decat sa se astepte, pentru a nu bloca intregul proces".

sursa: HotNews.ro

Datoriile companiilor romanesti, in crestere. Vezi care sunt firmele cu cele mai mari datorii!... Pagubitii FNI, sustinuti de FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x