Antena Căutare

Jeffrey Franks: Romania a indeplinit sarcinile privind deficitul bugetar

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit sambata, la Palatul Cotroceni, cu o delegatie a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala.

Guvernul a facut eforturi in privinta deficitului bugetar. Observam rezultatele acestor eforturi si ar fi cazul ca Guvernul sa ia in calcul noi investitii in perioada urmatoare"



Articolul continuă după reclamă

La inceputul intalnirii, presedintele roman a dat mana cu membrii delegatiei si i-a intrebat apoi cat de departe au ajuns cu negocierile pentru un nou acord. "Am ajuns foarte departe. Am constatat progrese facute de partea romana", a raspuns un reprezentant al delegatiei, mentionand ca un subiect important care a fost discutat este cel legat de sectorul energetic.

In acest context, seful statului a spus ca partea romana are probleme legate de companiile energetice. El le-a spus membrilor delegatiei ca "daca noile companii energetice vor fi blocate mult timp in justitie, este mai bine sa fie luate decizii administrative decat sa se astepte, pentru a nu bloca intregul proces".

sursa: HotNews.ro

Datoriile companiilor romanesti, in crestere. Vezi care sunt firmele cu cele mai mari datorii!... Pagubitii FNI, sustinuti de FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x