Antena Căutare

Jeffrey Franks si Sebastian Vladescu se intalnesc la Finante

Delegatia Fondului Monetar International continua convorbirile cu oficialitatile de la Bucuresti, pe marginea unui nou imprumut de 900 milioane euro. Astazi urmeaza sa fie discutata scrisoarea de intentie, ce va fi analizata la Washington, dupa incheierea misiunii FMI in Romania

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si seful Misiunii FMI, Jeffrey Franks, se intalnesc la Ministerul Finantelor, incepand cu ora 14.30, iar luni urmeaza sa aiba loc discutii la Banca Nationala, unde scrisoarea de intentie va fi analizata impreuna cu guvernatorul Mugur Isarescu si expertii BNR.

"Scrisoarea de Intentie este redactata pe baza unei colaborari intre autoritati si misiunea FMI, iar acum aceasta activitate este in plina desfasurare", a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru Agerpres, Tonny Lybek, seful Biroului FMI pentru Bulgaria si Romania

Acesta a reamintit ca Scrisoarea de Intentie este revazuta si actualizata in mod obisnuit, cu ocazia fiecarei vizite facute de misiunile Fondului la Bucuresti.

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, declara, vineri, ca Romania are neaparata nevoie de banii de la FMI, pentru a putea finanta deficitul din bugetul Statului.

Citeste continuarea pe Jurnalul.ro

Romania a platit CEDO in primul semestru al 2010 mai mult decat in 1998-2007... Negocierile cu FMI se incheie astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x