Antena Căutare

Veste uriașă pentru mii de salariați! Unul dintre cei mai mari retaileri de pe piață a anunțat majorarea salariilor cu peste 50%, plus alte beneficii de lux suplimentare

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri de pe piață românească, având mii de angajați. De curând, conducerea companiei a anunțat majorarea venitului minim pentru lucrătorii comerciali (din magazine) la 3.300 lei brut și o actualizare a pachetului de beneficii pentru toți angajații. Schimbările v

Veste uriașă pentru mii de angajați! Unul dintre cei mai mari angajatori din țară anunță salarii dublate și pachete cu beneficii irezisitibile. De asemenea, compania anunță că se vor oferi ajutoare financiare pentru diferite momente din viața angajaților, produse gratuite pentru angajații cu bebeluși, asigurare voluntară de sănătate, cursuri de meditație și yoga sau concediu sabatic

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri de pe piață românească, având mii de angajați. De curând, conducerea companiei a anunțat majorarea venitului minim pentru lucrătorii comerciali (din magazine) la 3.300 lei brut și o actualizare a pachetului de beneficii pentru toți angajații.

Schimbările vor intra în vigoare începând cu luna martie a acestui an, Kaufland susținând că venitul minim pornește de la suma de 3.300 lei brut, incluzând tichetele de masă și sporurile salariale.

Tot la 1 martie 2019 va intra în vigoare și noul contract colectiv de muncă din Kaufland, cu o creștere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaților săi în diverse evenimente din viețile personale.

Pentru a veni în completare acestui pachet de salariu și beneficii extrem de atractiv, Kaufland asigură pentru copiii nou-născuți ai angajaților Kaufland, pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluș, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.

Tot începând cu luna martie, Kaufland va demara o campanie prin care recomandările angajaților pentru candidați potriviți posturilor disponibile, vor fi recompensate cu suma de 1.000 de lei.

Marco Hößl, Director General Kaufland România, a explicat motivele pentru care au fost făcute aceste schimbări majore în cadrul companiei: ,,„Decizia Kaufland România de a mări pachetul salarial și de beneficii de care se bucură angajații noștri consolidează angajamentul de a crea un mediu de lucru corect, orientat către dezvoltare profesională și individuală. Vrem să le oferim angajaților noștri pachete salariale și beneficii competitive, de aceea urmărim permanent să le adaptăm în funcție de nevoile reale ale celor din echipă".

Alături de toate beneficiile enumerate mai sus, conducerea Kaufland le asigură angajaților o diversitate de programe și posibilități, prin care aceștia să își poată întreține condiția și sănătatea fizică și emoțională.

Astfel, angajații norocoși ai retailerului vor beneficia de asigurare voluntară de sănătate, cursuri de meditație și yoga sau concediul sabatic (şase luni de liber de la muncă pentru cei mai valoroşi angajaţi​). Fiecare angajat Kaufland are dreptul la 2 zile libere plătite pe an în care se poate dedica voluntariatului – precum acțiuni de ecologizare în parteneriat cu Let's Do It, Romania!, construirea de case pentru familii cu venituri reduse prin proiectul Big Build sau acțiuni de împădurire.

Sursă:realitatea.net

1 Martie Mărțișor. Ce prețuri sunt la mărțișoare în 2019... Anunț de ultimă oră de la BNR! Toți românii care au rate sunt afectați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x