Antena Căutare

Licitatie de 175,8 milioane euro pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a lansat o noua licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de autostrada Cernavoda-Medgidia, proiect estimat la 726,2 milioane lei (175,8 milioane euro), fara TVA.

Proiectul are ca scop realizarea a 20,49 km de autostrada. Proiectarea va dura trei luni, iar executia 12 luni, la care se adauga 24 de luni perioada de garantie, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Finantarea va fi asigurata de Banca Europeana pentru Investitii, din fonduri de Coeziune de la Comisia Europeana si de la bugetul de stat.

CNADNR a reziliat in aprilie contractul pentru acest proiect incheiat cu compania franceza Colas. Colas a primit in noiembrie 2008 contractul pentru tronsonul de autostrada Cernavoda-Medgidia, in valoare de 634 milioane lei, fara TVA, din care a incasat 97 milioane de lei, inclusiv TVA.


sursa:Jurnalul

foto: e-stireazilei

Licitatie de 175,8 milioane euro pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia... Afacerile din comertul cu amanuntul au scazut cu 5,2% in primele patru luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x