Antena Căutare

Liderul angajatilor Oltchim: Il asteptam pe Diaconescu si ii solicitam multa seriozitate

Liderul angajatilor Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat, vineri seara, ca salariatii il asteapta pe Dan Diaconescu la Ramnicu Valcea si ca banii sa intre cat mai repede in conturi, solicitandu-i castigatorului licitatiei pentru preluarea a 54,8% din actiunile combinatului "multa seriozitate", informeaza Mediafax.

"Il felicitam pe domnul Dan Diaconescu si il asteptam sa vina la Ramnicu Valcea si asteptam, de asemenea, ca banii sa intre cat mai repede in conturi. Ii solicitam multa seriozitate si il asiguram ca avem specialisti care sa reporneasca instalatiile", a declarat Corneliu Cernev.

Acesta a mai spus ca, practic, banii care vor intra in conturi vor constitui capital de lucru pentru repornirea combinatului, respectiv pentru materii prime si energie electrica.

"Salariatii sunt, de asemenea, bucurosi si il asteapta pe domnul Diaconescu sa vina la Ramnicu Valcea pentru a discuta perspectiva Oltchim", a mai declarat liderul salariatilor protestatari din combinatul Oltchim, Corneliu Cernev.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim Ramnicu Valcea (OLT), dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat.

La licitatia pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni si creantele Electrica si AVAS asupra Oltchim au depus oferte Dan Diaconescu, Aisa Invest si Chimcomplex, firme detinute de omul de afaceri Stefan Vuza, si PCC, firma inregistrata in Germania.

Diaconescu a depus oferta doar pentru pachetul de actiuni detinut de stat. Chimcomplex a oferit 18,8 milioane lei si 202 milioane de lei iar pentru creanta Electrica. Prin firma Aisa Invest, Vuza a oferit 30 de milioane de lei pentru actiuni. Compania PCC a oferit in total 13,4 milioane lei (2,9 milioane euro) pentru actiuni si creantele Electrica si AVAS.

Creantele AVAS si Electrica nu au fost adjudecate.

AVAS: Trei sferturi din pagubitii FNI, despagubiti la nivel national... Hala Matache, mutata cu 37m si 20cm: Bulevard, intre Guvern si Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x