Antena Căutare

Liviu Tudor, despre implementarea cu succes a unui proiect de birouri. Noile și viitoarele investiții din cadrul West Gate Park din Capitală

Noile și viitoarele investiții din parcul de birouri West Gate Business Park sunt realizate cu scopul de a completa oferta serviciilor puse la dispoziția comunității de afaceri. Pe lângă o continuă extindere, investitorii au pus în aplicare proiecte unice pe piața de birouri din țară. Află din cele ce urmează care sunt acestea și care este viziunea din spatele conceptelor.  

Noile și viitoarele investiții din parcul de birouri West Gate Business Park sunt realizate cu scopul de a completa oferta serviciilor puse la dispoziția comunității de afaceri. Pe lângă o continuă extindere, investitorii au pus în aplicare proiecte unice pe piața de birouri din țară. Află din cele ce urmează care sunt acestea și care este viziunea din spatele conceptelor.

Parcul de birouri West Gate Business Park din Capitală se află într-o continuă extindere. Atât prin amplasare, cât și prin investițiile realizate în urma unor analize atente, complexul se prezintă ca un proiect de succes pe plan național. Deținut de compania Genesis Property, fondată de omul de afaceri Liviu Tudor, acesta oferă nenumărate facilități comunității de business. „Există două feluri de a te dezvolta – extrovertit, aşa cum competiţia noastră construieşte tot mai mult, iar noi, introvertit, prin investiţii în facilităţi în cadrul pro­prie­tăţilor pe care deja le deţinem”, a afirmat Liviu Tudor, președintele și fondatorul Genesis Property.

Printre ultimele investiții se regăsește o unitate de cazare de patru stele, iar în următoarea perioadă acestora li se va adăuga o piscină exterioară. Ambele proiecte reprezintă o premieră pe piața de birouri din România și sunt realizate cu scopul de a asigura dezvoltarea de succes a parcului, prin întregirea ofertei de servicii disponibile.

Proiecte în premieră pe piața de birouri din România

Unitatea de cazare a fost amenajată la etajul unu și doi a clădirii A2, în locul apartamentelor neocupate de studenți, din campusul universitar. Aceasta a fost inaugurată de curând, iar ideea s-a dezvoltat pornind de la o nevoie reală a companiilor de o astfel de facilitate.

Studio One – Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul”, a spus Liviu Tudor.

Costul investiției se ridică la suma de 500.000 de euro.

Urmând să fie inaugurat în vara acestui an, proiectul piscinei exterioare cuprinde o terasă cu bar-restaurant, o plajă mixtă cu gresie și iarbă, un bar accesibil din apă și o pistă de alergare și roller blading. Spațiul de relaxare va dispune de o capacitate de 200 de locuri pe șezlong, iar angajații firmelor chiriașe vor avea acces în mod gratuit.

„Atragerea și reținerea de talente în companii este o problemă omniprezentă în România și una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabilă a oricărei afaceri. Din perspectiva noastră, putem acționa în sprijinul companiilor chiriașe cu misiunea de a crește calitatea timpului petrecut în cadrul parcului și sporirea gradului de satisfacție a angajaților chiriașilor noștri. [...]

Știm că angajații companiilor vor să fie activi, mulți dintre ei își doresc să își reîncarce dimineața bateriile prin sport în aer liber, iar după orele petrecute la birou, să se relaxeze la soare. Angajații fericiți sunt mai productivi și contribuie mai ușor la dezvoltarea businessului companiei pentru care lucrează”, a adăugat Liviu Tudor.

Costul investiției este de 1,5 milioane de euro.

Tot pe lista proiectelor ce urmează să fie puse în aplicare se numără și o nouă parcare, cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri. Acesta vine în întâmpinarea nevoilor angajaților care nu au un loc de parcare asigurat, iar plata se va putea face pe oră, zi sau lună, în funcție de abonamentul ales.

West Gate este amplasat în partea de vest a Bucureștiului, în sectorul 6, cartierul Militari. Este compus din cinci clădiri de birouri și are o suprafață de 75.000 de metri pătrați de spații verzi exterioare. În prezent parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business, formată din peste 10.000 oameni de afaceri și studenți, servicii și facilități precum: trei spații de parcare, un restaurant, trei unități de tip fast-food, supermarket, club, cafenele, o bibliotecă, un spațiu pentru expoziții sau evenimente culturale, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare în zona de gazon.

Valoarea totală a investițiilor în serviciile și facilitățile din West Park se ridică până la momentul de față la peste 5 milioane de euro. Iar conform spuselor reprezentanților Genesis Property, extinderea parcului va continua. „Vom extinde în continuare West Gate cu un proiect mixt. Am lansat deja licitaţia internaţională pentru concept. Va fi un mixt use special, cu focus pe birouri. Nu mall, nu apar­tamente. Va fi viitorul standard mon­dial în ceea ce priveşte proiectarea şi exe­cuţia unui business park, cum va trebui să arate un parc de afaceri în viitor“, a conchis Liviu Tudor.

Sursa foto: westgatepark.ro

Lovitură pentru o bună parte dintre pensionari! Li s-ar putea lua din bani! Vestea care le dă fiori celor vârstinici!... Curs valutar 16 mai. Eșec total pentru leu! A scăzut cel mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x