Antena Căutare

Lovitură dură pentru toate femeile, care vor ieși la pensie. Decizia a fost aprobată. E jale!

O decizie neașteptată vine pentru viitoarele pensionare din România. Acestea nu vor mai ieși la pensie la aceeași vârstă ca bărbații.

O decizie neașteptată vine pentru viitoarele pensionare din România. Acestea nu vor mai ieși la pensie la aceeași vârstă ca bărbații.

Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul art.146 lit.d) din Constituția României, al art.11 alin.(1) lit.d) și al art.29 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, s-a pronunțat asupra excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art.56 alin.(1) lit.c) teza întâi din Legea nr.53/2003 — Codul muncii și ale art.53 alin.(1) teza întâi din Le-gea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, notează curentul.info.

„Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi, a admis excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art.56 alin.(1) lit.c) teza întâi din Legea nr.53/2003 — Codul muncii și a constatat că acestea sunt constituționale în măsura în care sintagma ‘condiții de vârstă standard’ nu exclude posibilitatea femeii de a solicita continuarea executării contractului individual de muncă, în condiții identice cu bărbatul, respectiv până la împlinirea vârstei de 65 de ani”, se arată în comunicatul remis presei.

Anunț apocaliptic pentru zeci de mii de români! Vine ANAF-ul! Ce se va întâmpla în următoarele săptămâni!... Apartamentele au fost MAI SCUMPE în luna mai. Cu cât au crescut prețurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x