Antena Căutare

Lucrarile la aeroportul din Adunatii Copaceni ar putea incepe in 2011

Compania Romstrade, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, ar putea incepe in primavara anului viitor constructia aeroportului privat din Adunatii Copaceni, care necesita investitii de 200 de milioane de euro.

"Am obtinut peste 80% din avize, iar constructia va incepe cel mai devreme in primavara anului viitor si va dura doi ani", a declarat Gheorghe Racaru, directorul de strategie si dezvoltare al grupului din care face parte compania de constructii.

Aeroportul din Adunatii Copaceni va reprezenta o investitie a firmei Intragroup, detinuta in proportie de 75% de Romstrade si de 25% de Blue Air, ambele controlate de Nelu Iordache.

Pentru constructia aeroportului, Intragroup a cumparat deja 200 hectare de teren in zona. In vecinatatea aeroportului, firma va construi si un hotel cu 60 de camere, care va necesita o investitie de patru milioane de euro.

"Suntem dispusi sa intram in parteneriate cu mai multe firme pentru construirea aeroportului si sa discutam operarea ulterioara a acesteia pe o perioada determinata cu o companie care a participat cu finantarea", a spus Racaru.

Grupul Romstrade, care detine o ferma de 100 hectare in localitatea Adunatii Copaceni (judetul Giurgiu), a achizitionat recent 30 hectare de teren in zona si este in discutie pentru preluarea a inca 70 hectare, a declarat, Gheorghe Racanu. Potrivit lui Racaru, pretul unui hectar de teren in zona este intre 15.000 si 20.000 de euro.

Tot articolul, in Jurnalul National

Udrea vrea sa combata evaziunea fiscala prin flagrant... Biletele de tren se scumpesc cu 8%. De maine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x