Antena Căutare

Magazinele se pregatesc de reduceri la colectiile de iarna

Zilele acestea aglomerat va fi cu siguranta si in mall-uri. Cizmele superbe care v-au facut cu ochiul toata toamna pot fi ale voastre acum la jumatate de pret. In primele zile ale anului vitrinele te imbie cu reduceri impresionante.

Ca sa-si atraga clientii, patronii magazinelor de haine au taiat preturile inainte de perioada oficiala de reduceri. Colectiile de iarna au fost reduse cu pana la 70 la suta.

Acum este momentul sa va innoiti garderoba cu cizmele sau paltoanele pe care le-ati ochit prin magazine, dar nu pe care le-ati cumparat pana acum din cauza preturilor mult prea mari. In plus, mai aveti timp sa le purtati si anul asta. Meteorogolii anunta vreme rece pentru urmatoarele trei luni.

Si daca nu va tenteaza nimic, tot trebuie sa ajungeti la shopping. Mai sunt doar cateva zile pana la Sfantul Ion si cu siguranta aveti cadouri de cumparat. Sunt aproape doua milioane de romani care poarta numele de Ion si Ioana.

Oficial, perioada de reduceri la colectiile de iarna incepe in 15 ianuarie.

Anul nou aduce un val de scumpiri... Misiunea FMI revine la Bucuresti, pe 15 ianuarie. Urmeaza noi evaluari ale acordului stand-by cu Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x