Antena Căutare

Mai sunt 5 zile pentru cererea ajutorului de la stat pentru motorina!

Persoanele care vor sa beneficieze de ajutorul de stat pentru motorina utilizata in agricultura mai au la dispozitie cinci zile, pana la 31 decembrie, pentru a depune cerere, potrivit Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Cererea de acord prealabil pentru finantare prin rambursare se depune la centrele judetene ale APIA sau al municipiului Bucuresti, pe raza caruia se afla exploatatia pentru care se solicita ajutorul de stat sau unde a fost depusa cererea de plata pentru sprijinul pe suprafata.

Ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre acciza standard si acciza redusa (stabilita la 21,00 euro/1.000 litri) pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura. Ajutorul de stat se acorda celor inscrisi in evidentele APIA.

Sursa: Jurnalul National

Foto: sitevanzari.ro

A crescut numerarul in circulatie... Consiliul Concurentei va analiza promotiile. Cum denatureaza piata retailerii din Romania...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x