Căutare Live

Marius Chiper revine la conducerea CFR SA

Compania de stat care administrează reţeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunţat, luni, revenirea lui Marius Chiper în funcţia de director general interimar.

Compania de stat care administrează reţeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunţat, luni, revenirea lui Marius Chiper în funcţia de director general interimar.

El a fost numit, luni, de membrii Consiliului de Administraţie. Chiper, de profesie inginer, a condus CFR SA în perioada 2015-2017.

Chiper are o experienţă profesională de 25 de ani în sectorul feroviar şi a ocupat, până în prezent, funcţia de director general adjunct investiţii din cadrul companiei.

”Menţionăm faptul că această decizie a fost luată după revocarea din funcţia de director general interimar a domnului Constantin Axinia”, se arată în comunicat.

Axinia fost numit în funcţie în martie 2019. El a mai condus compania în 2006-2007.

Sursa : news.ro

Lucian Anghel va pleca în ianuarie de la conducerea Bursei de Valori Bucureşti. "Am fost solicitat de companii priv... Lira turcească înregistrează în octombrie cea mai slabă evoluţie în rândul monedelor importante, din cauza incursiunii a...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x