Antena Căutare

"Martisor" de 225.000 lei, la SNLO

Desi se afla sub supravegherea FMI si pe lista companiilor de stat cu datorii mari, femeile care lucreaza la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) au primit de "Martisor" prime de 200 de lei, 225.000 de lei fiind scosi din "visteria" goala a firmei in acest scop.

Angajatele companiei au explicat ca "de fiecare data se intampla asa, de cand suntem angajati, in contractul colectiv al SNLO este prevazuta prima".

Dar, in acelasi timp, potrivit site-ului ANAF, SNLO datoreaza 14 milioane de lei la bugetul de stat, desi directorul companiei sustine ca societatea este profitabila.

"SNLO nu este datoare la stat. Nu are niciun leu datoarie la bugetul statului. Intrebati la ANAF si o sa primiti raspunsul ca nu avem nicio datorie. S-au platit integral datoriile. Le-am platit in ianuarie", a declarat directorul SNLO, Daniel Burlan.

Complexul Energetic Hunedoara si Complexul Energetic Oltenia, compus din SNLO si termocentralele Craiova, Turceni si Rovinari, vor fi privatizate pana la sfarsitul acestui an.

Deficitul vecinilor, mai interesant: CE cere Olandei sa respecte pragul de 3%... Bogdan Dragoi: "Romania va iesi la extern si in semestrul doi. Mai avem nevoie de 750 de milioane de euro"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x