Antena Căutare

MDTR va plati 590.000 euro pentru promovarea "frunzei" pe ringul unde boxeaza Bute

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va plati 590.000 euro, fara TVA, pentru expunerea brandului national turistic pe ringul de box la meciul dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy, informeaza Mediafax.


Banii catre firma organizatoare a galei, Europlus Computers, vor fi platiti integral doar daca sunt respectate toate prevederile contractuale.

Pretul solicitat de Europlus Computers a fost de 2,239 de milioane euro, fara TVA, dar, in urma negocierii cu reprezentantii MDRT, acesta a fost redus la 1,93 de milioane de euro, fara TVA. Banii vor fi platiti de minister din fonduri europene destinati promovarii brandului turistic national.

Contractul are ca obiect "prestarea serviciilor de promovare a Romaniei ca destinatie turistica si a brandului turistic national, pe plan national si international, in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box Profesionist, in data de 9 iulie 2011".

Contractul a fost incredintat conform OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari si a contractelor de concesiune de servicii.
Astfel, MDRT va prezenta "frunza" din brandul national turistic pe mai multe elemente din cadrul galei, ringul si arena de box, echipamentele boxerilor romani, pe biletele de acces, pe bannere, mash-uri, spoturi TV, pe internet etc.

sursa: Antena3

Datele oficiale ale tranzactiei Petrom: Statul este multumit daca va vinde 80% din oferta... Zacamant de gaze naturale, descoperit in Oltenia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x