Antena Căutare

Media: Asesoft sustine ca nu s-a implicat in politica editoriala a Realitatea TV

“Asesoft nu s-a implicat in politica editoriala a Realitatea TV”, “nu s-a implicat in litigiile penale si comerciale dintre Realitatea Media si institutiile statului”, iar persoanele desemnate de Asesoft au respectat in totalitate contractul de management cu Realitatea Media SA, se arata intr-un comunicat emis de Consiliul de Administratie al Asesoft si publicat astazi de realitatea.net, dupa intrunirea Consiliului de Administratie al Asesoft International S.A.

La intrunire s-a analizat situatia contractului de management incheiat cu Realitatea Media SA si obiectivele atinse pana in prezent in acest contract cu societatea care opereaza televiziunea Realitatea TV. La sedinta a participat persoana desemnata de Asesoft la Realitatea, Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV.

In comunicatul de presa se precizeaza "conflictul dintre compania de stat Coresi si Realitatea Media dureaza de mult timp si a ajuns in faza de litigiu pe rolul instantei. Asesoft a actionat in interesul Realitatea Media, incercand sa protejeze totodata investitia facuta", specificand ca "evacuarea Realitatea Media din spatiu nu era o solutie", dar si ca "decizia de a nu mai colabora cu Adrian Ursu si Oana Stancu a avut legatura cu relatia lor directa cu Sorin Ovidiu Vintu".

De asemenea, in acelasi document se arata ca "Asesoft respinge orice implicare a Consiliului de Administratie al Realitatea Media in redactie, cu sau fara agenti de paza plasati langa jurnalisti" si ca "orice litigiu intre Asesoft si Realitatea Media trebuie rezolvat in instanta".

Tot articolul, in Jurnalul National

BNR „tinteste“ si datoria externa si elibereaza in piata 1-1,5 miliarde de euro... Udrea promoveaza Romania pe plan intern de 2 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x