Meseria de asistent personal al managerului îți poate aduce un salariu de 1500-2000 de euro pe lună!

 

Este omul din spatele managerul, persoană ale cărei atribuţii se întind de la răspunderea la e-mail-uri şi organizarea programului cu întâlniri până la participarea în locul şefului la diverse întâlniri. Meseria de asistent personal poate fi practicată cu succes atât de femei, cât şi de bărbaţi, iar salariul variază între 500 şi 1.500 de euro pe luna. 

"In ultima perioada, am derulat o serie de cursuri, unul foarte solicitat fiind cel de asistent personal. Asistentul personal este acel angajat care, practic, este mana dreapta si omul din spatele managerului. Este cel care trebuie sa cunoasca clientii, furnizorii si absolut toate sarcinile, si care nu trebuie sa aiba doar abilitati organizatorice, ci si calitati interpersonale foarte bine dezvoltate", a declarat pentru wall-street.ro Adela Marin, director general in cadrul companiei Complete Training,

Astfel, atributiile unui asistent personal se intind de la raspunderea la e-mail-urile primite de manager, organizarea programului acestuia, mentinerea relatiilor cu partenerii si pana la prezentarea in locul sefului la sedinte, intalniri si deplasari.

Citește continuarea pe Playtech.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe