Antena Căutare

Mihai Seitan: "Salariul minim pe economie va fi cuprins intre 600 si 700 de lei"

Ministrul Muncii, MIhai Seitan, a declarat astazi ca poarta negocieri cu sindicatele pentru ca salariul minim pe economir sa fie cuprins intre 600 si 700 de lei.



Seitan a declarat ca salariile in sectorul bugetar vor creste anul viitor, dar nu toti angajatii statului vor putea reveni la remuneratiile dinainte.

Ministrul Muncii s-a referit si la criticile care i s-au adus si la faptul ca i s-a cerut demisia in mai multe randuri, dar spune ca nu are de gand sa plece de la sefia ministerului.

"Cand e vorba de demisie sau de demitere, intrebarile sunt inutile atata timp cat demisia mi-o dau eu cand consider ca e necesar, e un act unilateral (...). Cand o sa fie cineva sa ma demita ma demite si am plecat, daca eu o sa consider ca trebuie sa plec o sa plec eu. Pana atunci, stau'', a spus Şeitan.

40 de milioane de euro pentru noile carti de identitate... Leul s-a apreciat usor in raport cu euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x