Căutare Live

Ministerul Dezvoltării a virat, în primele trei luni din acest an, peste 134 de milioane de euro beneficiarilor programelor europene

Ministerul Dezvoltării anunţă că a virat, în primele trei luni ale acestui an, peste 134 de milioane de euro către beneficiarii programelor europene.

"În perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA) a efectuat plăţi pentru proiectele derulate din fonduri europene, prin programele coordonate de minister, în valoare totală de peste 134 de milioane de euro", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de minister.

Astfel, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, au fost făcute plăţi de 115 milioane de euro (cu 10,4 milioane de euro mai mult faţă de perioada similară din anul 2019).

Prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, au fost virate în conturile beneficiarilor 3,9 milioane de euro (cu 500.000 de euro mai mult faţă de perioada 1 ianuarie - 31 martie 2019).

Prin toate Programele de Cooperare Teritorială Europeană (PCTE) 2014-2020, gestionate de MLPDA, au fost plătite 15,4 milioane de euro (cu 6,3 milioane de euro mai mult faţă de perioada similară din 2019).

"Având în vedere instituirea stării de urgenţă la nivel naţional, în contextul necesităţii prevenirii răspândirii infecţiilor COVID-19, chiar dacă o parte dintre angajaţii MLPDA îşi desfăşoară activitatea în regim de telemuncă, la nivelul tuturor autorităţilor de management au fost luate măsurile necesare pentru a continua într-un ritm accelerat implementarea proiectelor, astfel încât pentru toate programele europene coordonate de minister să continue plăţile către beneficiari, respectiv către firmele implicate în derularea proiectelor", mai scrie în comunicat.

Sursa : news.ro

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor: Nu luăm în calcul tăieri de salarii şi pensii. Ce spune despre restructurare în secto... Comisia Europeană lansează o iniţiativă de 100 de miliarde de euro pentru menţinerea locurilor de muncă şi sprijinirea î...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri