Ministerul Dezvoltării: Comisia Europeană a aprobat finanţarea pentru Spitalul Regional Craiova

Ministerul Dezvoltării a transmis vineri că reprezentanţii Comisiei Europene au aprobat finanţarea pentru Spitalul Regional Craiova, după spitalele regionale de la Iaşi şi Cluj.

„Valoarea totală a proiectului major „Construirea şi echiparea spitalului regional de urgenţă în regiunea Sud-Vest”, selectat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 (Axa Prioritară 14 „Crearea infrastructurii spitalelor regionale de urgenţă”), este de 156.662.069 de euro”, arată Ministerul Dezvoltării, într-un comunicat de presă publicat vineri pe site-ul instituţiei. Sursa citată mai spune că Valoarea totală pentru construirea celor trei spitale regionale de la Iaşi, Cluj şi Craiova este de 1,64 miliarde euro şi reprezintă una dintre măsurile incluse în Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri