Antena Căutare

Ministerul Justitiei continua evaluarea contractelor "cu baietii destepti"

Ministerul Justitiei continua evaluarea contractelor bilaterale incheiate de Hidroelectrica, a afirmat Dan Suciu, purtator de cuvant al Guvernului, conform HotNews.

Ministerul Economiei convenise cu Ministerul Justitiei sa faca o analiza a acestor contracte pana astazi, 23 februarie. Contractele au fost trimise la Ministerul Justitiei in conditiile in care "nu s-au obtinut rezultatele asteptate de catre actionar" in cadrul procedurilor de renegociere a acestora, a spus Bode.

"Avand in vedere faptul ca pana astazi, 15 februarie, rezultatul negocierilor care au avut drept scop reducerea duratei acestor contracte bilaterale, reducerea cantitatilor si cresterea pretului energiei si avand in vedere ca nu s-au obtinut rezultatele asteptate de catre actionar, am decis transmiterea tututor acestor contracte catre Ministerul Justitiei in scopul analizarii posibilitatii de anulare a acestora. Termenul este 23 februarie, data la care vom avea o pozitie comuna Ministerul Economiei-Ministerul Justitiei", a declarat Bode.

Foto: Intact Images

VIDEO! Podurile din Cismigiu vor fi restaurate contra unei sume de 1 milion de euro... Romania amana semnarea ACTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x