Antena Căutare

Ministrul Agriculturii vrea frunza lui Udrea pe fiecare produs agro-alimentar romanesc

Valeriu Tabara propune ca fiecare aliment produs in Romania sa aiba o eticheta care sa contina frunza din brandul turistic al Romaniei si spune ca mierea, fructele si carnea de ovine vor fi promovate extern prin campanii comune cu Italia, Grecia, Cipru, Tunisia si Bulgaria.

"Eu ma gandesc serios ca brandul acesta national sa vina si pe produsele agricole romanesti, mai ales ca l-a preluat si Lucian Bute. Eu cred ca acest brand, dincolo de dezbaterea care a fost si care a trecut in zona politica, de ce nu l-ai aduce si l-ai stiliza pe toate produsele care apartin Romaniei? Si pe produsele care se duc la export, dar si pe cele care se vand in tara", a declarat Valeriu Tabara.

In cazul in care cumparatorul ar vedea frunza pe un produs, s-ar gandi: "Da, domnule, e produs romanesc, ma pot adresa cu multa siguranta", este de parere ministrul.

Previziuni: Anul viitor, cursul de schimb se va mentine in intervalul 4,1-4,3 lei/euro. Dobanda cheie, 6%... Senatul UBB Cluj: Universitatile de stat ar trebui sa se auto-finanteze integral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x